Similar Items: STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov
STN EN 13191-2: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 2 Stanovenie obsahu anorganických bromidov
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie
STN EN 12393-1: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12393-3: 2001, (56 0024) Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 3 Stanovenie a potvrdzujúce skúšky
STN EN 12393-2: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 2
STN EN 1528-1: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlorovaných bifenylov (PCB) Časť 1 Všeobecne
STN EN 14279 (49 0026) Vrstvené dyhové drevo (LVL) : definície, triedenie a špecifikácie
STN EN 1528-2: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlórovaných bifenylov (PCB) Časť 2 Extrakcia tuku, pesticídov a PCB a stanovenie množstva tuku
STN EN 1528-3: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlórovaných bifenylov (PCB) Časť 3 Čistiace metódy
STN EN 1528-4: 2001 (56 0040), Tukové potraviny. Stanovenie pesticídov a polychlórovaných bifenylov (PCB) Časť 4 Stanovenie, potvrdzujúce skúšky, rôzne
STN 30 0026: 2002, Základná terminológia cestných vozidiel. Rozmery vozidiel. Termíny a definície.
STN EN ISO 14181: 2002 (46 7031), Krmivá. Stanovenie rezíduí organochlórových pesticídov. Metóda plynovej chromatografie (ISO 14181: 2000).
STN EN ISO 21571 (56 0014) Potraviny : metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobkov z nich : extrakcia nukleových kyselín (ISO 21571: 2005)
STN EN ISO 24276 (56 0011) Potraviny : metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobkov z nich : všeobecné požiadavky a definície (ISO 24276: 2006)
STN EN 12823-1: 2002 (56 0061), Požívatiny. Stanovenie vitamínu A vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou Časť 1 Stanovenie all-trans-retinolu a 13-cis-retinolu
STN EN 15633-1: 2009 (56 0130), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách imunochemickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Potraviny.
STN EN 15634-1: 2009 (56 0131), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárno-biologickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Author: Kerekréty, Jozef
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí.
STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov.
STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov.
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007).
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou.
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
STN EN ISO 8586: 2014 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2012).
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 10399: 2011 (56 0039), Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2004).
STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003).
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007).
STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006).
STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004).
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov
Author: Kocourek, Vladimír
Monitorizační systémy kontroly hygienicko-texikologické jakosti potravin : studie VTR /
Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : laboratorní příručka. Díl 1 /
Metody stanovení cizorodých látek. Díl 2 : laboratorní příručka /
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov
STN EN 13191-2: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 2 Stanovenie obsahu anorganických bromidov
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.