STN 56 0045: 2001, Odber vzoriek a postup merania teploty rýchlomrazených potravín určených na ľudskú výživu.
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
160 gramov sacharidov : [chutné jedlá bez výčitiek] /
STN 47 0161: 1993, Zemědělské stroje. Mořičky osiva. Metody zkoušení.
STN 56 0160-6: 1995, Metódy skúšania cukrovarských výrobkov Časť 6 Stanovenie popola
STN 56 0160-11: 1995, Metódy skúšania cukrovarských výrobkov Časť 11 Stanovenie oxidu siričitého
Pochopiť ľudskú dôstojnosť : pohľad katolíckej cirkvi na ideológiu rodovej rovnosti : zborník z medzinárodnej konferencie /
Vplyv teploty a vlhkosti na zmeny sacharidov dreva. /
Zmeny sacharidov smrekového dreva pri tepelnom zaťažení /
Zabezpečit výživu lidu /
STN 56 0280-3: 2002, Metódy skúšania tabakových výrobkov. Stanovenie šírky tabakového rezu.
STN EN 1015-1: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 1 Stanovenie zrnitosti (sitovým rozborom)
STN EN 1015-2: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 2 Odber hrubých vzoriek mált a príprava mált na skúšky
STN EN 1015-3: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 3 Stanovenie konzistencie čerstvej malty (pomocou rozlievacieho stolíka)
STN EN 1015-4: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 4 Stanovenie konzistencie čerstvej malty (pomocou penetrátora)
STN EN 1015-6: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti čerstvej malty
STN EN 1015-7: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 7 Stanovenie obsahu vzduchu v čerstvej malte
STN EN 1015-19: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 19 Stanovenie priepustnosti vodnej pary stvrdnutými podkladovými a krycími omietkovými maltami
STN 98 7022: 2000, Prostriedky na ochranu kože osôb. Metódy skúšania tesnosti.
STN 56 0280-6: 2002, Metódy skúšania tabakových výrobkov. Stanovenie hmotnosti obsahu balíčkov tabaku.
Dvaja talianski gurmáni /
Nový záhradkár : [praktický sprievodca záhradkára] /
Diéta na posilnenie imunity /
Ovocné a bylinkové čaje : zber, príprava, pôžitok /
Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /
Výživa pre najmenších : čím, kedy a ako treba kŕmiť bábätko /
Moderná makrobiotika : zmeňte stravu a životný štýl /
Ako zvládnuť cholesterol /
Ako zvládnuť cukrovku : stovky jednoduchých rád ako postupne zlepšiť svoj zdravotný stav /
Diabetická kuchárka /
Vyznáme sa v E-čkach /
Čaj : [základné poznatky o svetových čajoch : charakteristiky, nálevy, rituály, recepty] /
Tekvica : naša obľúbená zelenina /
Čarovná záhrada 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /
Secesné motívy 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /
Potravinárske aditívne látky. : Príručka metód špecifikácie identity a čistoty komerčných produktov... /
Bonsaj /
Vegetariánska kuchárka : jedlá plné chutí a vôní /
Ako zvládnuť alergiu a astmu : [prehľadný sprievodca svetom alergokov a astmatikov + Plán ľahkého dýchania] /
Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko /
STN 56 0161: 2000, Metódy skúšania niektorých sacharidov určených na ľudskú výživu.
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.
STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002).