STN EN 1379: 2002 (56 0193), Požívatiny. Stanovenie množstva cyklamátu a sacharínu v kvapalných stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1378: 2001 (56 0192), Požívatiny. Stanovenie množstva aspartámu v stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12137: 2001 (56 0269), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie kyseliny vínnej v hroznovej šťave. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
Základy kvapalinovej chromatografie /
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN ISO 11027: 2002 (58 0561), Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalínovej chromatografie.
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12916, Ropné výrobky. Určovanie typov aromatických uhľovodíkov v stredných destilátoch. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s refraktometrickým detektorom.
STN EN ISO 6867: 2004 (46 7033), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vitamínu E. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 6867: 2000).
STN EN ISO 14565: 2004 (46 7035), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vitamínu A. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 14565: 2000).
Metóda kvapalinovej a kapilárnej plynovej chromatografie pre stanovenie uhľovodíkov vo vodách. : Rešerš výberová. /
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 1376: 2001 (56 0190), Požívatiny. Stanovenie množstva sacharínu v stolových sladidlách. Spektrofotometrická metóda.
STN EN 1377: 2001 (56 0191), Požívatiny. Stanovenie množstva acesulfámu K v stolových sladidlách. Spektrofotometrická metóda.
STN EN ISO 15061: 2002 (75 7472), Kvalita vody. Stanovenie rozpustených bromičnanov. Metóda iónovej kvapalinovej chromatografie (ISO 15061:2001).
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
Dvaja talianski gurmáni /
Nový záhradkár : [praktický sprievodca záhradkára] /
Diéta na posilnenie imunity /
Ovocné a bylinkové čaje : zber, príprava, pôžitok /
Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /
Výživa pre najmenších : čím, kedy a ako treba kŕmiť bábätko /
Moderná makrobiotika : zmeňte stravu a životný štýl /
Ako zvládnuť cholesterol /
Ako zvládnuť cukrovku : stovky jednoduchých rád ako postupne zlepšiť svoj zdravotný stav /
Diabetická kuchárka /
Vyznáme sa v E-čkach /
Čaj : [základné poznatky o svetových čajoch : charakteristiky, nálevy, rituály, recepty] /
Tekvica : naša obľúbená zelenina /
Čarovná záhrada 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /
Secesné motívy 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /
Potravinárske aditívne látky. : Príručka metód špecifikácie identity a čistoty komerčných produktov... /
Bonsaj /
Vegetariánska kuchárka : jedlá plné chutí a vôní /
Ako zvládnuť alergiu a astmu : [prehľadný sprievodca svetom alergokov a astmatikov + Plán ľahkého dýchania] /
Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko /
STN 56 0161: 2000, Metódy skúšania niektorých sacharidov určených na ľudskú výživu.
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.
STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002).