Similar Items: STN EN ISO 11214: 2001 (56 0246), Modifikovaný škrob. Stanovenie množstva karboxylových skupín v oxidovanom škrobe (ISO 11214: 1996).
STN EN ISO 11216: 2001 (56 0428), Modifikovaný škrob. Stanovenie množstva karboxymetylových skupín v karboxymetylovanom škrobe (ISO 11216: 1998).
STN EN ISO 11215: 2002 (56 0427), Modifikovaný škrob. Stanovenie množstva kyseliny adipovej v acetylovanom diškrobadipane. Metóda plynovej chromatografie (ISO 11215: 1998).
STN EN ISO 11213: 2000 (56 0415), Modifikovaný škrob. Stanovenie obsahu acetylu. Enzymatická metóda (ISO 11213: 1995).
STN EN ISO 1666: 2000 (56 0421), Škrob. Stanovenie množstva vlhkosti. Metóda sušenia v sušiarni (ISO 1666: 1996).
STN EN ISO 10520: 2002 (56 0429), Natívny škrob. Stanovenie množstva škrobu. Ewersova polarimetrická metóda (ISO 10520: 1997).
STN EN ISO 3593: 2001 (56 0430), Škrob. Stanovenie popola (ISO 3593: 1981).
Spôsob výroby solí karboxylových kyselín /
Modifikovaný ozubený mechanizmus /
STN EN ISO 11212-1: 2002 (56 0422), Škrob a jeho deriváty. Množstvo ťažkých kovov Časť 1 Stanovenie množstva arzénu atómovou absorpčnou spektrometriou (ISO 11212-1: 1997)
STN EN ISO 11212-2: 2002 (56 0422), Škrob a jeho deriváty. Množstvo ťažkých kovov Časť 2 Stanovenie množstva ortuti atómovou absorbčnou spektrometriou (ISO 11212-2: 1997)
STN EN ISO 11212-3: 2002 (56 0422), Škrob a jeho deriváty. Množstvo ťažkých kovov Časť 3 Stanovenie množstva olova atómovou absorpčnou spektrometriou s elektrotermickou atomizáciou (ISo 11212-3: 1997)
STN EN ISO 11212-4: 2002 (56 0422), Škrob a jeho deriváty. Množstvo ťažkých kovov Časť 4 Stanovenie množstva kadmia atómovou absorpčnou spektrometriou s elektrotermickou atomizáciou (ISO 11212-4: 1997)
STN EN ISO 3947: 2001 (56 0431), Škroby, natívne alebo modifikované. Stanovenie celkového množstva tuku (ISO 3947: 1977).
STN EN ISO 5810: 2000 (56 0416), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva chloridov. Potenciometrická metóda (ISO 5810: 1982).
STN EN ISO 3946: 2001 (56 0432), Škroby a deriváty škrobov. Stanovenie celkového množstva fosforu. Spektrofotometrická metóda (ISO 3946: 1982).
STN EN ISO 5381: 2001 (56 0434), Škrobové hydrolyzované výrobky. Stanovenie množstva vody. Modifikovaná Karl-Fischerova metóda (ISO 5381: 1983).
STN EN ISO 3188: 2000 (56 0417), Škroby a ich deriváty. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. Titračná metóda (ISO 3188: 1978).
STN EN ISO 5378: 2001 (56 0433), Škroby a deriváty škrobov. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. Spetrofotometrická metóda (ISO 5378: 1978).
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
Author: Benická, Eva
STN EN ISO 5659-2: 2001 [neplatná] (92 0807) Plasty. Tvorba dymu Časť 2 Stanovenie optickej hustoty jednokomorovou skúškou
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 12138: 2001 (56 0270), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-jablčnej. Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12146: 2001 (56 0274), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie