STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy /
Základy kvapalinovej chromatografie /
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
Ovocné a zeleninové nápoje /
Ovocné a zeleninové nápoje.
Učebnica zdravej výživy. Zeleninové a ovocné šťavy zdroj zdravia.
STN EN 1378: 2001 (56 0192), Požívatiny. Stanovenie množstva aspartámu v stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1135: 2000 (56 0248), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie popola.
Ovocné a zeleninové šťavy so zvýšenou stabilitou a predĺženou životnosťou /
STN EN 12147: 2000 (56 0252), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie titračnej kyslosti.
STN EN 1131: 2000 (56 0254), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie relatívnej hustoty.
STN EN 12137: 2001 (56 0269), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie kyseliny vínnej v hroznovej šťave. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.