STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).
Choroby kravského vemena.
Automatické vzorkovanie rudy v úpravniach : súpis literatúry /
Hygiena, vlastnosti a kvalita surového mlieka /
Vzorkovanie potravín /
STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.
Vzorkování přírodních vod /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
STN 01 5113: 1975, Vzorkování plynu.
Vzorkovanie a analýza ferozliatin /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Sekrécia mlieka /
Vzorkovanie a určovanie rudných zásob. /
Alergie na bílkoviny kravského mléka u novorozenců a malých kojenců /
STN 79 0005-1: 1998, Kožušnícke názvoslovie Časť 1 Kožušnícke kože a kožušiny
STN 79 0005-2: 1998, Kožušnícke názvoslovie Časť 2 Chyby kožušníckych koží a kožušín
STN 01 5110: 1975, Vzorkování materiálů. Základní ustanovení.
Výroba kvalitného mlieka /
Prvotné ošetrenie mlieka /
Intenzifikácia výroby mlieka /
Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /
STN 57 0005: 2000, Automatické vzorkovanie surového kravského mlieka.
STN 57 0520: 1995, Kozie mlieko.
STN 57 0529: 1999, Surové kravské mlieko na mliekarenské ošetrenie a spracovanie.
STN 57 1137: 1995, Kozí hrudkový syr.
STN 57 1138: 1995, Ovčí hrudkový syr.
STN 57 0510: 1995, Ovčie mlieko.