STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.
Výroba sušených a zahuštěných mléčných výrobků. /
STN 56 0161: 2000, Metódy skúšania niektorých sacharidov určených na ľudskú výživu.
Aranžovanie sušených kvetín /
Aranžování sušených rostlin. /
STN P 57 0111-12: 2000, Metódy skúšania potravinárskych kazeínov a kazeinátov.
Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov /
Základy technologie mlieka a mliečnych výrobkov /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Příprava jídel a nápojů ze sušených a zahuštěných mléčných a vaječných výrobků : určeno všem, kdož se zabývají přípravou jídel, zaměstnancům v distribuci a jako učeb. pomůcka pro školy společného stravování a zdravotní školy /
Elektroforeza mliecnych bielkovin
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Pochopiť ľudskú dôstojnosť : pohľad katolíckej cirkvi na ideológiu rodovej rovnosti : zborník z medzinárodnej konferencie /
STN 56 0045: 2001, Odber vzoriek a postup merania teploty rýchlomrazených potravín určených na ľudskú výživu.
STN EN 993-10: 2000 (72 6081) [neplatná], Metódy skúšania hutných tvarovaných žiaruvzdorných výrobkov Časť 10 Stanovenie trvalých dĺžkových zmien v žiare
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.
STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.
STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).
STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.
STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.
STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).
STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).