STN P 57 0006: 2000, Metódy odberu vzoriek potravinárskych kazeínov a kazeinátov na chemické skúšanie.
STN 75 0111: 2000, Vodné hospodárstvo. Názvoslovie hydrogeológie.
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
C0111 Teploměr jednokanálový.
STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.
S0111 Teploměr pro ext. sondu.
STN 01 0111: 1969, Názvosloví metod síťové analýzy.
STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Metódy skúšania dynamických účinkov /
Metody skusania elektrickych pristrojov
Nedestruktivne dynamicke metody skusania s
Nedeštruktívne metódy skúšania zvarov /
STN EN ISO 10042 (05 0111) Zváranie : zvarové spoje hliníka a zliatin hliníka zhotovené oblúkovým zváraním : stupne kvality (ISO 10042: 2005)
STN 57 0005: 2000, Automatické vzorkovanie surového kravského mlieka.
STN EN 1015-1: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 1 Stanovenie zrnitosti (sitovým rozborom)
STN EN 1015-2: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 2 Odber hrubých vzoriek mált a príprava mált na skúšky
STN EN 1015-3: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 3 Stanovenie konzistencie čerstvej malty (pomocou rozlievacieho stolíka)
STN EN 1015-4: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 4 Stanovenie konzistencie čerstvej malty (pomocou penetrátora)
STN EN 1015-6: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 6 Stanovenie objemovej hmotnosti čerstvej malty
Zásady správneho získavania ovčieho mlieka a výroby ovčích hrudkových syrov v salašníckych podmienkach /
STN P 57 0111-12: 2000, Metódy skúšania potravinárskych kazeínov a kazeinátov.
STN 57 1139: 1997, Skladovaný (sudový) ovčí syr.