STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
Mäso a mäsové výrobky.
Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
Zdravá výživa. Mäso a mäsové výrobky.
STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda
STN ISO 1841-2: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 2 Potenciometrická metóda
Mäsové výrobky.
STN ISO 2881: 1995 (56 0280), Tabak a tabakové výrobky. Stanovenie obsahu alkaloidov. Spektrometrická metóda.
STN EN ISO 1211: 2003 (57 0084), Mlieko. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1211:1999).
STN EN ISO 712: 2010 (46 1014), Obilniny a výrobky z obilnín. Stanovenie obsahu vody. Referenčná metóda (ISO 712: 2009).
STN EN ISO 7208: 2001 (57 0090), Odtučnené mlieko, srvátka a cmar. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 7208: 1999).
Maso a masné výrobky /
STN EN ISO 1737: 2001 (57 0085), Zahustené mlieko a zahustené mlieko sladené. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1737:1999).
STN ISO 11261: 2001 (46 5111), Kvalita pôdy. Stanovenie celkového dusíka. Modifikovaná Kjeldahlova metóda.
STN EN ISO 5378: 2001 (56 0433), Škroby a deriváty škrobov. Stanovenie množstva dusíka Kjeldahlovou metódou. Spetrofotometrická metóda (ISO 5378: 1978).
STN ISO 13722: 2002 [neplatná] (57 6041), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu Brochothrix thermosphacta. Technika počítania kolónií.
Maso, masné výrobky a polotovary /
Maso a masné výrobky : (nauka o zboží) /
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí.
STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov.
STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov.
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007).
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou.
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
STN EN ISO 8586: 2014 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2012).
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 10399: 2011 (56 0039), Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2004).
STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003).
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007).
STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006).
STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004).
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov