STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.
Kozľa v mlieku /
STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /
Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /
Prístroj na meranie viskozity kvapalín a najmä na zisťovanie počtu somatických buniek v mlieku /
Tabelárium antibiotík /
Technologie antibiotik.
Synonyma antibiotik /
Infekce a volba antibiotik /
Chémia a biológia antibiotík /
Protivorakovyj antibiotik krucin /
Deriváty sulfónamidov a farmaceutický prostriedok, ktorý ich obsahuje /
Širokospektrálne 2-aminobenzoxazolové sulfónamidové inhibítory HIV proteázy /
Dôkaz. /
STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.
STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.
STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).
STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).
STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).