Deriváty mastných kyselín /
STN 65 6333: 1993, Plastická maziva. Stanovení volných zásad a volných organických kyselin.
Metabolismus mastných kyselin u prežvýkavcu z hlediska syntézy mléčného tuku : studijní zpráva /
Spôsob prípravy alkylesterov mastných kyselín /
STN EN ISO 4048: 2008 (79 3874), Usne. Chemické skúšky. Stanovenie látok rozpustných v dichlórmetáne a obsahu voľných mastných kyselín (ISO 4048: 2008).
STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
Vplyv vybraných kŕmných aditív na spektrum mastných kyselín intramuskulárneho tuku ťažkých jatočných jahniat /
Spôsob prípravy metylestérov vyšších mastných kyselín /
Spôsob úpravy metylesterov vyšších mastných kyselín /
Spôsob prípravy metylesterov vyšších mastných kyselín /
Spôsob intenzifikácie prípravy metylesterov vyšších mastných kyselín /
Spôsob úpravy zmesových metylesterov vyšších mastných kyselín /
Spôsob úpravy neštandardných metylesterov vyšších mastných kyselín /
Plynová chromatografia mastných kyselín u ľudí : súpis literatúry č. 63 /
Spôsob prípravy esterov vyšších mastných kyselín s nižšími alkoholmi /
Spôsob výroby metylesterov vyšších mastných kyselín reesterifikáciou triacylglycerolov /
Vodné submikrónové suspenzie 9-hydroxyrisperidónových esterov mastných kyselín /
STN EN ISO 1211: 2003 (57 0084), Mlieko. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1211:1999).
Verše voľných /
STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.
STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.
STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).
STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.
STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).
STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).