STN 57 0005: 2000, Automatické vzorkovanie surového kravského mlieka.
STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.
Hygiena, vlastnosti a kvalita surového mlieka /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
STN 57 8520: 1996, Potravinárska želatína.
Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /
STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Sekrécia mlieka /
STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
Výroba kvalitného mlieka /
Prvotné ošetrenie mlieka /
Intenzifikácia výroby mlieka /
Výrobky z mlieka.
Výroba surového železa. [Díl] 2 /
Hutníctvo surového železa. 2. diel, Aglomerácia /
Výroba surového železa 2. Vysokopecní pochod a jeho produkty pro 3. ročník PŠ hutnické čtyřleté. Učební text
Výroba surového železa 1. 2. část pro 2. ročník PŠ hutnické čtyřleté. Učební text
Výroba surového železa /
STN EN ISO 3382-1: 2010 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 1 Sálové priestory (ISO 3382-1: 2009)
STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.
STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).
STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.
STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).
STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).