Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
Search for more channels:

Similar Items: STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.

STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.

STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.

Kozľa v mlieku /

STN 57 1140: 1995, Bryndza.

STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.

STN 57 0520: 1995, Kozie mlieko.

STN 57 0510: 1995, Ovčie mlieko.

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

STN 57 1137: 1995, Kozí hrudkový syr.

STN 57 1138: 1995, Ovčí hrudkový syr.

Izmenčivosť mikroorganizmov.

Metabolizm mikroorganizmov red. N. S. Jegorov

Mutagenez mikroorganizmov /

Fiziologija mikroorganizmov /

Radiacionnaja genetika mikroorganizmov /

Fiziologija termotolerantnych mikroorganizmov. /

Vnekletočnyje fermenty mikroorganizmov /

Migracii fitopatogennych mikroorganizmov.

Selekcija promyšlennych mikroorganizmov.

Genetika mikroorganizmov. Trudy vtorogo simpoziuma po genetike mikroorganizmov.

Author: Lapšová, Martina

STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.

STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.

STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.

STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.

STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).

STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.

STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.

STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).

STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs