Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.

STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.

STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.

Kozľa v mlieku /

STN 57 1140: 1995, Bryndza.

STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.

STN 57 0520: 1995, Kozie mlieko.

STN 57 0510: 1995, Ovčie mlieko.

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

STN 57 1137: 1995, Kozí hrudkový syr.

STN 57 1138: 1995, Ovčí hrudkový syr.

Izmenčivosť mikroorganizmov.

Metabolizm mikroorganizmov red. N. S. Jegorov

Mutagenez mikroorganizmov /

Fiziologija mikroorganizmov /

Radiacionnaja genetika mikroorganizmov /

Fiziologija termotolerantnych mikroorganizmov. /

Vnekletočnyje fermenty mikroorganizmov /

Migracii fitopatogennych mikroorganizmov.

Selekcija promyšlennych mikroorganizmov.

Genetika mikroorganizmov. Trudy vtorogo simpoziuma po genetike mikroorganizmov.

Autor: Lapšová, Martina

STN P 57 0004: 2000, Metódy odberu vzoriek zahustených a sušených výrobkov na chemické skúšanie.

STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.

STN 57 0531: 2001, Dôkaz a stanovenie antibiotík a sulfónamidov v surovom mlieku a tepelne ošetrenom mlieku.

STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.

STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).

STN 57 0536: 1995, Stanovenie zloženia mlieka infračerveným absorpčným analyzátorom.

STN 57 0537: 1995, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v mlieku.

STN 57 0539: 2003, Automatizované stanovenie mikroorganizmov v surovom mlieku s priamym počítaním bakteriálnych buniek.

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

STN EN ISO 3727: 2001 (57 0075) Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda)(ISO 3727: l977).

STN EN ISO 2450: 2001 (57 0095), Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 245O: l999).


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky