STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda
STN ISO 1841-2: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 2 Potenciometrická metóda
STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
Mäso a mäsové výrobky.
Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /
Zdravá výživa. Mäso a mäsové výrobky.
STN ISO 13722: 2002 [neplatná] (57 6041), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu Brochothrix thermosphacta. Technika počítania kolónií.
STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
Mäsové výrobky.
STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.
STN EN ISO 1211: 2003 (57 0084), Mlieko. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1211:1999).
Maso a masné výrobky /
STN EN ISO 1736: 2002 (57 0830), Sušené mlieko a sušené mliečne výrobky. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1736:2000).
STN EN ISO 7208: 2001 (57 0090), Odtučnené mlieko, srvátka a cmar. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 7208: 1999).
Maso, masné výrobky a polotovary /
Maso a masné výrobky : (nauka o zboží) /
STN EN ISO 1737: 2001 (57 0085), Zahustené mlieko a zahustené mlieko sladené. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1737:1999).
STN ISO 11085/Z1: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla. Zmena 1.
STN EN ISO 10304-4: 2001 (75 7447): 2001, Kvalita vody. Stanovenie rozpustených aniónov iónovou kvapalinovou chromatografiou Časť 4 Stanovenie chlorečnanov, chloridov a chloritanov v málo znečistených vodách (ISO 10304-4: 1997)
STN EN ISO 7393-3: 2001 (75 7460), Kvalita vody. Stanovenie voľného chlóru a celkového chlóru Časť 3 Jodometrická titračná metóda na stanovenie celkového chlóru (ISO 7393-3: 1990)
STN EN ISO 10695: 2002 (75 7525), Kvalita vody. Stanovenie vybratých organických zlúčenín dusíka a fosforu. Metódy plynovej chromatografie (ISO 10695: 2000).
STN EN 12673: 2001 (75 7534), Kvalita vody. Stanovenie niektorých vybraných chlórfenolov vo vode metódou plynovej chromatografie.
STN EN ISO 9439: 2001 (75 7540), Kvalita vody. Hodnotenie úplnej aeróbnej biodegradability organických látok vo vodnom prostredí. Skúška tvorby oxidu uhličitého (ISO 9439: 1999).
STN EN ISO 8689-1: 2002 (75 7760), Kvalita vody. Biologická klasifikácia riek Časť 1 Pokyny na interpretáciu údajov o biologickej kvalite z prieskumov bentických makroinvertebrát (ISO 8689-1: 2000)
STN EN ISO 8689-2: 2002 (75 7760), Kvalita vody. Biologická klasifikácia riek Časť 2 Pokyny na prezentáciu údajov o biologickej kvalite z prieskumov bentických makroinvertebrát (ISO 8689-2: 2000)
STN EN ISO 9308-3+AC: 2001 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 3 Miniaturizovaná metóda (MPN) na stanovenie E. coli v povrchových a odpadových vodách (ISO 9308-3: 1998) (obsahuje Opravu AC: 2000)
STN ISO 10705-1: 2001 (75 7836), Kvalita vody. Stanovenie bakteriofágov Časť 1 Stanovenie F-špecifických RNA bakteriofágov
STN EN 1302: 2001 (75 8108), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Koagulanty hliníka. Analytické metódy.
STN ISO 16362: 2007 (83 5732), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Stanovenie polycyklických aromatických uhľovodíkov sorbovaných na tuhých časticiach vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou.
STN EN ISO 9308-1: 2003 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escharichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie (ISO 9308-1: 2000)
STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
STN EN ISO 2825: 2003 (58 0553), Korenie a koreniace prísady. Príprava mletej vzorky na analýzu.
STN ISO 5564: 2003 (58 0560), Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda.
STN ISO 11027: 2002 (58 0561), Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalínovej chromatografie.
STN ISO 7543-2: 2002 (58 0562), Čili papriky a oleorezíny čili paprík. Stanovenie celkového obsahu kapsaicínoidov Časť 2 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie