Mäso a mäsové výrobky.
Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /
Zdravá výživa. Mäso a mäsové výrobky.
STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda
STN ISO 1841-2: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 2 Potenciometrická metóda
STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
Mäsové výrobky.
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
STN ISO 4832: 2009 (56 0085), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda počítania kolónií.
Maso a masné výrobky /
Maso, masné výrobky a polotovary /
Maso a masné výrobky : (nauka o zboží) /
STN ISO 15214: 2002 (56 0103), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mezofilných kyslomliečnych baktérií. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C.
Bude Francie americkou kolonií? /
Bude Francie americkou kolonií?
Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.
Maso /
STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
STN EN ISO 10304-4: 2001 (75 7447): 2001, Kvalita vody. Stanovenie rozpustených aniónov iónovou kvapalinovou chromatografiou Časť 4 Stanovenie chlorečnanov, chloridov a chloritanov v málo znečistených vodách (ISO 10304-4: 1997)
STN EN ISO 7393-3: 2001 (75 7460), Kvalita vody. Stanovenie voľného chlóru a celkového chlóru Časť 3 Jodometrická titračná metóda na stanovenie celkového chlóru (ISO 7393-3: 1990)
STN EN ISO 10695: 2002 (75 7525), Kvalita vody. Stanovenie vybratých organických zlúčenín dusíka a fosforu. Metódy plynovej chromatografie (ISO 10695: 2000).
STN EN 12673: 2001 (75 7534), Kvalita vody. Stanovenie niektorých vybraných chlórfenolov vo vode metódou plynovej chromatografie.
STN EN ISO 9439: 2001 (75 7540), Kvalita vody. Hodnotenie úplnej aeróbnej biodegradability organických látok vo vodnom prostredí. Skúška tvorby oxidu uhličitého (ISO 9439: 1999).
STN EN ISO 8689-1: 2002 (75 7760), Kvalita vody. Biologická klasifikácia riek Časť 1 Pokyny na interpretáciu údajov o biologickej kvalite z prieskumov bentických makroinvertebrát (ISO 8689-1: 2000)
STN EN ISO 8689-2: 2002 (75 7760), Kvalita vody. Biologická klasifikácia riek Časť 2 Pokyny na prezentáciu údajov o biologickej kvalite z prieskumov bentických makroinvertebrát (ISO 8689-2: 2000)
STN EN ISO 9308-3+AC: 2001 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 3 Miniaturizovaná metóda (MPN) na stanovenie E. coli v povrchových a odpadových vodách (ISO 9308-3: 1998) (obsahuje Opravu AC: 2000)
STN ISO 10705-1: 2001 (75 7836), Kvalita vody. Stanovenie bakteriofágov Časť 1 Stanovenie F-špecifických RNA bakteriofágov
STN EN 1302: 2001 (75 8108), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Koagulanty hliníka. Analytické metódy.
STN ISO 16362: 2007 (83 5732), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Stanovenie polycyklických aromatických uhľovodíkov sorbovaných na tuhých časticiach vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou.
STN EN ISO 9308-1: 2003 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escharichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie (ISO 9308-1: 2000)
STN EN ISO 2825: 2003 (58 0553), Korenie a koreniace prísady. Príprava mletej vzorky na analýzu.
STN ISO 5564: 2003 (58 0560), Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda.
STN ISO 11027: 2002 (58 0561), Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalínovej chromatografie.
STN ISO 7543-2: 2002 (58 0562), Čili papriky a oleorezíny čili paprík. Stanovenie celkového obsahu kapsaicínoidov Časť 2 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
STN ISO 13722: 2002 [neplatná] (57 6041), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu Brochothrix thermosphacta. Technika počítania kolónií.
STN EN 12460: 2001 (59 1005), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Pokyny na výber zariadenia a jeho inštalácia podľa biologického rizika.
STN EN 12461: 2001 (59 1006), Biotechnológia. Veľkovýrobný proces a výroba. Pokyny na manipuláciu, zneškodňovanie a skúšanie odpadu.
STN EN 12738: 2001 (59 1051), Biotechnológia. Laboratóriá na výskum, vývoj a analýzu. Pokyny na izolovaný chov zvierat naočkovaných mikroorganizmami na pokusné účely.
STN EN 12740: 2001 (59 1052), Biotechnológia. Laboratóriá na výskum, vývoj a analýzu. Pokyny na manipuláciu, zneškodňovanie a skúšanie odpadu.
STN EN 12741: 2001 (59 1053), Biotechnológia. Laboratóriá na výskum, vývoj a analýzu. Pokyny na biotechnologické laboratórne postupy.