Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • STN 57 8520: 1996, Potravinárska želatína.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: STN 57 8520: 1996, Potravinárska želatína.

Technologija kleja i želatina.

Potravinárska mikrobiológia /

Potravinárska technika /

Potravinářská biochemie.

Potravinářská příručka /

Potravinářská biochemie.

Potravinářská chemie /

Potravinárska mikrobiológia : súpis literatúry /

Potravinářská mikrobiologie : vysokoškoškolská učebnice /

Potravinářská biochemie. : vysokoškolská učebnice /

Potravinárska ročenka 1962.

Potravinárska ročenka 1964.

Potravinárska ročenka 1977 /

Potravinárska ročenka 1980 /

Základná potravinárska legislatíva /

STN EN 13094 (69 8520) Cisterny na prepravu nebezpečných vecí : kovové cisterny s pracovným tlakom do 0,5 bar : návrh a konštrukcia

Priemyselná a potravinárska chémia /

Potravinárska chémia : učebný text pre zdravotnícke školy, odbor diétnych sestier /

Potravinárska chémia : učebný text pre stredné zdravotnícke školy, odbor diétnych sestier /

STN 57 0534: 1996, Stanovenie schopnosti kysnutia surového mlieka (Jogurtový test).

Autor: Vrbik, Ján

STN 57 8520: 1996, Potravinárska želatína.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky