Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.
Search for more channels:

Similar Items: STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.

Na šálek kávy- /

Věštění z kávy. /

Príručka pre milovníkov kávy /

STN P 57 0111-12: 2000, Metódy skúšania potravinárskych kazeínov a kazeinátov.

Abeceda přípravy dobré kávy /

Malý receptář kávy a čaje /

Monology u kávy : pět minut denně pro zázračný život /

Automat kávy BLACK + WHITE CT

U kávy o kávě a kávovinách /

Spôsob lyofilizácie antokyánov z extraktov drobných plodov liečivých rastlín /

STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.

Manuál pro milovníka kávy : jak si doma připravit tu nejlepší craft kávu /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Metódy skúšania dynamických účinkov /

Metody skusania elektrickych pristrojov

Nedestruktivne dynamicke metody skusania s

Nedeštruktívne metódy skúšania zvarov /

STN EN 1015-1: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 1 Stanovenie zrnitosti (sitovým rozborom)

STN EN 1015-2: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 2 Odber hrubých vzoriek mált a príprava mált na skúšky

STN EN 1015-3: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 3 Stanovenie konzistencie čerstvej malty (pomocou rozlievacieho stolíka)

Author: Šinková, Terézia

Dvaja talianski gurmáni /

Nový záhradkár : [praktický sprievodca záhradkára] /

Diéta na posilnenie imunity /

Ovocné a bylinkové čaje : zber, príprava, pôžitok /

Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /

Výživa pre najmenších : čím, kedy a ako treba kŕmiť bábätko /

Moderná makrobiotika : zmeňte stravu a životný štýl /

Ako zvládnuť cholesterol /

Ako zvládnuť cukrovku : stovky jednoduchých rád ako postupne zlepšiť svoj zdravotný stav /

Diabetická kuchárka /

Vyznáme sa v E-čkach /

Čaj : [základné poznatky o svetových čajoch : charakteristiky, nálevy, rituály, recepty] /

Tekvica : naša obľúbená zelenina /

Čarovná záhrada 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /

Secesné motívy 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /

Potravinárske aditívne látky. : Príručka metód špecifikácie identity a čistoty komerčných produktov... /

Bonsaj /

Vegetariánska kuchárka : jedlá plné chutí a vôní /

Ako zvládnuť alergiu a astmu : [prehľadný sprievodca svetom alergokov a astmatikov + Plán ľahkého dýchania] /

Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko /

Author: Janeková, Katarína

  • Author: Oravkinová, Alena

STN 56 0161: 2000, Metódy skúšania niektorých sacharidov určených na ľudskú výživu.

STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.

STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.

STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.

STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002).


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs