Na šálek kávy- /
Věštění z kávy. /
Príručka pre milovníkov kávy /
STN P 57 0111-12: 2000, Metódy skúšania potravinárskych kazeínov a kazeinátov.
Abeceda přípravy dobré kávy /
Malý receptář kávy a čaje /
Monology u kávy : pět minut denně pro zázračný život /
Automat kávy BLACK + WHITE CT
U kávy o kávě a kávovinách /
Spôsob lyofilizácie antokyánov z extraktov drobných plodov liečivých rastlín /
STN P 57 0105-10: 2000, Metódy skúšania zahustených a sušených mliečnych výrobkov na ľudskú výživu.
Manuál pro milovníka kávy : jak si doma připravit tu nejlepší craft kávu /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Metódy skúšania dynamických účinkov /
Metody skusania elektrickych pristrojov
Nedestruktivne dynamicke metody skusania s
Nedeštruktívne metódy skúšania zvarov /
STN EN 1015-1: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 1 Stanovenie zrnitosti (sitovým rozborom)
STN EN 1015-2: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 2 Odber hrubých vzoriek mált a príprava mált na skúšky
STN EN 1015-3: 2000 (72 2441), Metódy skúšania mált na murovanie Časť 3 Stanovenie konzistencie čerstvej malty (pomocou rozlievacieho stolíka)
Dvaja talianski gurmáni /
Nový záhradkár : [praktický sprievodca záhradkára] /
Diéta na posilnenie imunity /
Ovocné a bylinkové čaje : zber, príprava, pôžitok /
Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /
Výživa pre najmenších : čím, kedy a ako treba kŕmiť bábätko /
Moderná makrobiotika : zmeňte stravu a životný štýl /
Ako zvládnuť cholesterol /
Ako zvládnuť cukrovku : stovky jednoduchých rád ako postupne zlepšiť svoj zdravotný stav /
Diabetická kuchárka /
Vyznáme sa v E-čkach /
Čaj : [základné poznatky o svetových čajoch : charakteristiky, nálevy, rituály, recepty] /
Tekvica : naša obľúbená zelenina /
Čarovná záhrada 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /
Secesné motívy 12 námetov s fantastickými stierateľnými farebnými efektami + drevená palička : stieraj a relaxuj : úžasné antistresové stieracie obrázky /
Potravinárske aditívne látky. : Príručka metód špecifikácie identity a čistoty komerčných produktov... /
Bonsaj /
Vegetariánska kuchárka : jedlá plné chutí a vôní /
Ako zvládnuť alergiu a astmu : [prehľadný sprievodca svetom alergokov a astmatikov + Plán ľahkého dýchania] /
Dvaja talianski gurmáni ochutnávajú Taliansko /
STN 56 0161: 2000, Metódy skúšania niektorých sacharidov určených na ľudskú výživu.
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.
STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002).