Základy kvapalinovej chromatografie /
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN ISO 5564: 2003 (58 0560), Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda.
STN EN ISO 6867: 2004 (46 7033), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vitamínu E. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 6867: 2000).
STN EN ISO 14565: 2004 (46 7035), Krmivo pre zvieratá. Stanovenie obsahu vitamínu A. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie (ISO 14565: 2000).
STN EN 1378: 2001 (56 0192), Požívatiny. Stanovenie množstva aspartámu v stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12916, Ropné výrobky. Určovanie typov aromatických uhľovodíkov v stredných destilátoch. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s refraktometrickým detektorom.
STN EN 1379: 2002 (56 0193), Požívatiny. Stanovenie množstva cyklamátu a sacharínu v kvapalných stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12137: 2001 (56 0269), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie kyseliny vínnej v hroznovej šťave. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN ISO 7543-2: 2002 (58 0562), Čili papriky a oleorezíny čili paprík. Stanovenie celkového obsahu kapsaicínoidov Časť 2 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
Metóda kvapalinovej a kapilárnej plynovej chromatografie pre stanovenie uhľovodíkov vo vodách. : Rešerš výberová. /
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
Chuť a vôňa korenia.
STN ISO 939: 2003 [neplatná] (58 0555), Korenie a koreniace prísady. Stanovenie obsahu vlhkosti. Destilačná metóda.
Recepty so štipkou hereckého korenia /
STN EN 27520: 1999 (42 0561), Feronikel. Stanovenie obsahu kobaltu. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie.
Nové recepty so štipkou hereckého korenia /
STN EN ISO 10304-4: 2001 (75 7447): 2001, Kvalita vody. Stanovenie rozpustených aniónov iónovou kvapalinovou chromatografiou Časť 4 Stanovenie chlorečnanov, chloridov a chloritanov v málo znečistených vodách (ISO 10304-4: 1997)
STN EN ISO 7393-3: 2001 (75 7460), Kvalita vody. Stanovenie voľného chlóru a celkového chlóru Časť 3 Jodometrická titračná metóda na stanovenie celkového chlóru (ISO 7393-3: 1990)
STN EN ISO 10695: 2002 (75 7525), Kvalita vody. Stanovenie vybratých organických zlúčenín dusíka a fosforu. Metódy plynovej chromatografie (ISO 10695: 2000).
STN EN 12673: 2001 (75 7534), Kvalita vody. Stanovenie niektorých vybraných chlórfenolov vo vode metódou plynovej chromatografie.
STN EN ISO 9439: 2001 (75 7540), Kvalita vody. Hodnotenie úplnej aeróbnej biodegradability organických látok vo vodnom prostredí. Skúška tvorby oxidu uhličitého (ISO 9439: 1999).
STN EN ISO 8689-1: 2002 (75 7760), Kvalita vody. Biologická klasifikácia riek Časť 1 Pokyny na interpretáciu údajov o biologickej kvalite z prieskumov bentických makroinvertebrát (ISO 8689-1: 2000)
STN EN ISO 8689-2: 2002 (75 7760), Kvalita vody. Biologická klasifikácia riek Časť 2 Pokyny na prezentáciu údajov o biologickej kvalite z prieskumov bentických makroinvertebrát (ISO 8689-2: 2000)
STN EN ISO 9308-3+AC: 2001 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escherichia coli a koliformných baktérií Časť 3 Miniaturizovaná metóda (MPN) na stanovenie E. coli v povrchových a odpadových vodách (ISO 9308-3: 1998) (obsahuje Opravu AC: 2000)
STN ISO 10705-1: 2001 (75 7836), Kvalita vody. Stanovenie bakteriofágov Časť 1 Stanovenie F-špecifických RNA bakteriofágov
STN EN 1302: 2001 (75 8108), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Koagulanty hliníka. Analytické metódy.
STN ISO 16362: 2007 (83 5732), Ochrana ovzdušia. Vonkajšie ovzdušie. Stanovenie polycyklických aromatických uhľovodíkov sorbovaných na tuhých časticiach vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou.
STN EN ISO 9308-1: 2003 (75 7834), Kvalita vody. Stanovenie Escharichia coli a koliformných baktérií Časť 1 Metóda membránovej filtrácie (ISO 9308-1: 2000)
STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda
STN ISO 1841-2: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 2 Potenciometrická metóda
STN EN ISO 2825: 2003 (58 0553), Korenie a koreniace prísady. Príprava mletej vzorky na analýzu.
STN ISO 11027: 2002 (58 0561), Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalínovej chromatografie.
STN ISO 13722: 2002 [neplatná] (57 6041), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu Brochothrix thermosphacta. Technika počítania kolónií.
Francúzština pre samoukov 1. /
Francúzština pre samoukov 2. /
Francúzština pre samoukov 3. /
Francúzština pre samoukov 4. /
Francúzština pre samoukov 5. /
Francúzska konverzácia. /
Francúzština pre samoukov. /
Francouzština pro začátečníky. /
Žákovský sešit. : Francouzština pro začátečníky. /
STN ISO 1839: 2002 (58 0115), Čaj. Odber vzoriek.
STN ISO 1572: 2002 (58 1305), Čaj. Príprava mletej vzorky so známym obsahom sušiny.
STN ISO 9768: 2002 (58 1306), Čaj. Stanovenie vodného extraktu.
STN ISO 1576: 2002 (58 1307), Čaj. Stanovenie popola rozpustného vo vode a popola nerozpustného vo vode.
STN ISO 1578: 2002 (58 1308), Čaj. Stanovenie alkality popola rozpustného vo vode.
STN ISO 1573: 2002 (58 1310), Čaj. Stanovenie straty hmotnosti pri teplote 103 °C.
STN ISO 7516: 2002 (58 1341), Instantný čaj v pevnom stave. Odber vzoriek.
STN ISO 6770: 2002 (58 1342), Instantný čaj. Stanovenie objemovej hustoty voľne sypaného a straseného čaju.