STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
Kalórie a tuky v potravinách. : Tabuľkový prehľad potravín. /
Odlučovač tukov a olejov EKO - OTO.
Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /
Spôsob úpravy rastlinných olejov a živočíšnych tukov /
Zariadenie na kontinuálnu dezodorizáciu olejov a tukov /
Spôsob katalytického krakovania rastlinných olejov a živočíšnych tukov /
By pass tuky na výživu dojníc.
Tuky a oleje.
Spôsob úpravy rastlinných olejov a/alebo živočíšnych tukov so zvýšenou kyslosťou /
STN 75 7566: 2007, Kvalita vody. Stanovenie celkových tukov a olejov.
STN EN ISO 3960 (58 0131) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje : stanovenie peroxidového čísla (ISO 3960: 2001)
Granulované dusíkaté hnojivo s obsahom S a prídavkom lignitu DASA H.
STN ISO 6885: 1995 (58 8777), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie anizidínového čísla.
Ťuki a jeho dobrodružstvá /
Ťuki a stratený psík /
Mazací tuky.
Rastlinné oleje.
Rastlinné živiny /
Pochopiť ľudskú dôstojnosť : pohľad katolíckej cirkvi na ideológiu rodovej rovnosti : zborník z medzinárodnej konferencie /
STN 56 0045: 2001, Odber vzoriek a postup merania teploty rýchlomrazených potravín určených na ľudskú výživu.
STN 58 8764: 2002, Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu kyseliny erukovej v olejoch a tukoch na ľudskú výživu a v potravinách s prídavkom olejov a tukov.