Podobné jednotky: STN EN ISO 18609: 2003 (58 8781), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie nezmydelniteľných látok. Metóda extrakcie hexánom.
STN EN ISO 3596: 2003 (58 8782), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie nezmydelniteľných látok. Metóda extrakcie dietyléterom.
STN EN ISO 3960 (58 0131) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje : stanovenie peroxidového čísla (ISO 3960: 2001)
STN ISO 6885: 1995 (58 8777), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie anizidínového čísla.
STN ISO 5509: 1995 (58 8767), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Príprava metylesterov mastných kyselín.
STN ISO 5558: 1998 (58 8765), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Dôkaz a identifikácia antioxidantov. Metóda tenkovrstvovej chromatografie.
Rastlinné oleje.
STN ISO 6463: 1995 (58 8776), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie butylhydroxyanizolu (BHA) a butylhydroxytoluénu (BHT). Metóda plynovej chromatografie.
Tuky a oleje.
STN EN ISO 8292: 1995, [neplatná] (58 8768) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu tuhých podielov - metóda pulznej nukleárnej magnetickej rezonancie.
STN EN ISO 663: 2009 (58 8780), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu nerozpustných nečistôt (ISO 663: 2007).
STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
STN EN ISO 660: 2009 (58 8756), Živočíšné a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie čísla kyslosti a kyslosti (ISO 660: 2009).
STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002).
STN EN ISO 8292/Z1: 1998, [neplatná] (58 8768) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu tuhých podielov - metóda pulznej nukleárnej magnetickej rezonancie.
Rastlinné oleje Dr. Feelgood.
Zdravá výživa , tuky a oleje.
STN EN ISO 6800: 2001 (58 8783), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zloženia mastných kyselín triacylglycerolov v polohe C-2 (ISO 6800: 1997).
Tuky, olejniny, oleje a orechy. : Potravinové tabuľky. /
Tuky, oleje a emulse v koželužství /
STN 58 8764: 2002, Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu kyseliny erukovej v olejoch a tukoch na ľudskú výživu a v potravinách s prídavkom olejov a tukov.
Autor: Kaclíková, Eva
STN ISO 17604, Mikrobiológia potravín a krmív. Odber vzoriek z tiel jatočných zvierat na mikrobiologickú analýzu.
STN ISO 21528-1: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 1 Dôkaz a stanovenie počtu použitím metódy najpravdepodobnejšieho počtu s predbežným množením
STN ISO 21528-2: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 2 Metóda počítania kolónií
STN ISO 18593, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na odber vzoriek z povrchov použitím odtlačkov a sterov.
STN ISO 16649-2, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 44 °C použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN P ISO/TS 16649-3, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 3 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN EN ISO 7218/A1: 2014 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie. Zmena A1 (ISO 7218: 2007/Amd 1: 2013).
STN EN ISO 6887-6: 2014 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 6 Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013)
STN EN ISO 4833-1: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 1 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013
STN EN ISO 4833-2: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013)
STN P CEN ISO/TS 11133-1: 2010 (56 0106), Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny na prípravu a výrobu kultivačných médií Časť 1 Všeobecné pokyny na zabezpečenie kvality pri príprave kultivačných médií v laboratóriu (ISO/TS 11133-1: 2009)
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód.
STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010)
STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95
STN ISO 21527-2: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 2 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95
TNI CEN/TR 16059: 2011 (56 0021), Technická normalizačná informácia. Analýza potravín. Kritériá výkonnosti analytických metód na stanovenie mykotoxínov validovaných v jednom laboratóriu.
STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
STN P CEN/TS 15568: 2007 (56 0010), Potraviny. Metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobky z nich. Stratégie odberu vzoriek.