STN EN ISO 3960 (58 0131) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje : stanovenie peroxidového čísla (ISO 3960: 2001)
STN ISO 6885: 1995 (58 8777), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie anizidínového čísla.
STN EN ISO 663: 2009 (58 8780), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu nerozpustných nečistôt (ISO 663: 2007).
STN ISO 5509: 1995 (58 8767), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Príprava metylesterov mastných kyselín.
STN EN ISO 660: 2009 (58 8756), Živočíšné a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie čísla kyslosti a kyslosti (ISO 660: 2009).
STN ISO 5558: 1998 (58 8765), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Dôkaz a identifikácia antioxidantov. Metóda tenkovrstvovej chromatografie.
STN EN ISO 18609: 2003 (58 8781), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie nezmydelniteľných látok. Metóda extrakcie hexánom.
STN EN ISO 3596: 2003 (58 8782), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie nezmydelniteľných látok. Metóda extrakcie dietyléterom.
STN EN ISO 8292: 1995, [neplatná] (58 8768) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu tuhých podielov - metóda pulznej nukleárnej magnetickej rezonancie.
Rastlinné oleje.
STN ISO 6463: 1995 (58 8776), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie butylhydroxyanizolu (BHA) a butylhydroxytoluénu (BHT). Metóda plynovej chromatografie.
STN EN ISO 8292/Z1: 1998, [neplatná] (58 8768) Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu tuhých podielov - metóda pulznej nukleárnej magnetickej rezonancie.
STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
STN EN ISO 6800: 2001 (58 8783), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zloženia mastných kyselín triacylglycerolov v polohe C-2 (ISO 6800: 1997).
Tuky a oleje.
Rastlinné oleje Dr. Feelgood.
STN 58 8764: 2002, Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu kyseliny erukovej v olejoch a tukoch na ľudskú výživu a v potravinách s prídavkom olejov a tukov.
Zdravá výživa , tuky a oleje.
Tuky, olejniny, oleje a orechy. : Potravinové tabuľky. /
Tuky, oleje a emulse v koželužství /
STN 56 0161: 2000, Metódy skúšania niektorých sacharidov určených na ľudskú výživu.
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN P 58 0114: 2000, Metódy skúšania extraktov kávy a cigórie.
STN EN ISO 9832: 2004 (58 8794), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie zvyškového obsahu technického hexánu (ISO 9832: 2002).