Podobné jednotky: STN EN ISO 8989: 2001 (64 1506), Plasty. Kvapalné fenolické živice. Stanovenie miešateľnosti s vodou (ISO 8989: 1995).
STN EN ISO 9944: 2000 (64 1516), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie elektrickej vodivosti výluhov zo živíc (ISO 9944: 1990).
STN EN ISO 8975: 2000 (64 1511), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie pH (ISO 8975: 1989).
STN EN ISO 11401: 2001 (64 1521), Plasty. Fenolické živice. Delenie kvapalinovou chromatografiou (ISO 11401: 1993).
STN EN ISO 10082: 2001 (64 1501), Plasty. Fenolické živice. Triedenie a skúšobné metódy (ISO 10082: 1999).
STN EN ISO 8974: 2003 (64 1515), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie obsahu zvyškového fenolu plynovou chromatografiou (ISO 8974: 2002).
STN EN ISO 11409: 2001 (64 1522), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie reakčného tepla a reakčnej teploty diferenčnou snímacou kalorimetriou (ISO 11409: 1993).
STN EN ISO 9396: 2002 (64 1525), Plasty. Fenolické živice. Stanovenie času gélovatenia pri danej teplote v automatickom prístroji (ISO 9396: 1997).
STN EN ISO 308: 2000 (64 1502), Plasty. Fenolické lisované materiály. Stanovenie acetónového extraktu (zdanlivý obsah živice v nelisovanom materiáli) (ISO 308: 1994).
STN ISO 177: 1995 (64 0244), Plasty. Stanovenie migrácie zmäkčovadiel.
STN EN ISO 8619 (64 1504) Plasty : práškové fenolické živice : stanovenie dráhy toku na vyhrievanej sklenej platni (ISO 8619: 2003)
STN EN ISO 21627-1: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 1 Anorganický chlór (ISO 21627-1: 2009)
STN EN ISO 21627-2: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 2 Ľahko zmydelniteľný chlór (ISO 21627-2: 2009)
STN EN ISO 21627-3: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 3 Celkový chlór (ISO 21627-3: 2009)
STN EN ISO 1675: 2000 (64 1204), Plasty. Kvalitné živice. Stanovenie hustoty pyknometrickou metódou (ISO 1675: 1985).
STN EN ISO 14526-1: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 1 Systém označovania a základy pre špecifikáciu (ISO 14526-1: 1999)
STN EN ISO 14526-2: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 14526-2: 1999)
STN EN ISO 14526-3: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 14526-3: 1999)
STN EN ISO 14529-1: 2001 (64 2204), Plasty. Melamín-fenolické práškové lisovacie zmesi (MP-PMC) Časť 1 Systém označovania a základy pre špecifikácie (ISO 14529-1: 1999)
STN EN ISO 14529-2: 2001 (64 2204), Plasty. Melamín-fenolické práškové lisovacie zmesi (MP-PMC) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 14529-2: 1999)
STN EN ISO 14529-3: 2001 (64 2204), Plasty. Melamín-fenolické práškové lisovacie zmesi (MP-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 14529-3: 1999)
Autor: Benická, Eva
STN EN ISO 5659-2: 2001 [neplatná] (92 0807) Plasty. Tvorba dymu Časť 2 Stanovenie optickej hustoty jednokomorovou skúškou
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 12138: 2001 (56 0270), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-jablčnej. Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12146: 2001 (56 0274), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie