Similar Items: STN EN 1842: 2001 (64 2023), Plasty. Tvrditeľné lisovacie hmoty (SMC-BMC). Stanovenie zmrštenia pri lisovaní.
Lisovací hmoty tvrditelné typ 151 s vyššími mechanickými vlastnostmi.
Frézování. BMC-S, BMC-K.
BMČ : příručka pro uživatele /
STN EN ISO 3671: 2001 (64 1603), Plasty. Aminoplastové lisovacie hmoty. Stanovenie prchavého podielu (ISO 3671: 1976).
STN EN ISO 14528-1: 2001 (64 2201), Plasty. Melamínformaldehydové práškové lisovacie hmoty (MF-PMCs) Časť 1 Označovanie a základy špecifikácie (ISO 14528-1: 1999)
STN EN ISO 14528-2: 2001 (64 2201), Plasty. Melamínformaldehydové práškové lisovacie hmoty (MF-PMCs) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 14528-2: 1999)
STN EN ISO 14528-3: 2001 (64 2201), Plasty. Melamínformaldehydové práškové lisovacie hmoty (MF-PMCs) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie hmoty (ISO 14528-3: 1999)
STN EN ISO 12114: 2001 (64 2031), Plasty vystužené vláknami. Lisovacie hmoty a prepregy z reaktoplastov. Stanovenie vytvrdzovacích charakteristík (ISO 12114: 1997).
STN ISO 871: 2023 (64 0760), Plasty. Stanovenie zápalnosti v teplovzdušnej peci.
STN EN ISO 12115: 2001 (64 2032), Plasty vystužené vláknami. Lisovacie hmoty a prepregy z reaktoplastov. Stanovenie tekutosti, zrenia a skladovateľnosti (ISO 12115: 1997).
STN EN ISO 1599: 2001 (64 5492), Plasty. Acetát celulózy. Stanovenie zníženia viskozity pri lisovaní (ISO 1599: 1990).
STN EN ISO 11248: 2001 (64 0674), Plasty. Lisovacie hmoty z reaktoplastov. Hodnotenie krátkodobej odolnosti pri zvýšených teplotách (ISO 11248: 1993).
Lisování /
Lisování /
STN EN ISO 14526-1: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 1 Systém označovania a základy pre špecifikáciu (ISO 14526-1: 1999)
STN EN ISO 14526-2: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 14526-2: 1999)
STN EN ISO 14526-3: 2001 (64 2203), Plasty. Fenolické práškové lisovacie zmesi (PF-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 14526-3: 1999)
STN EN ISO 15252-1: 2001 (64 3022), Plasty. Epoxidové práškové lisovacie zmesi (EP-PMC) Časť 1 Systém označovania a základy pre špecifikácie (ISO 15252-1: 1999)
STN EN ISO 15252-2: 2001 (64 3022), Plasty. Epoxidové práškové lisovacie zmesi (EP-PMC) Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 15252-2: 1999)
STN EN ISO 15252-3: 2001 (64 3022), Plasty. Epoxidové práškové lisovacie zmesi (EP-PMC) Časť 3 Požiadavky na vybrané lisovacie zmesi (ISO 15252-3: 1999)
Author: Benická, Eva
STN EN ISO 5659-2: 2001 [neplatná] (92 0807) Plasty. Tvorba dymu Časť 2 Stanovenie optickej hustoty jednokomorovou skúškou
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 12138: 2001 (56 0270), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-jablčnej. Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12146: 2001 (56 0274), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie