Podobné jednotky: STN EN ISO 3344: 2001 (64 4008), Vystužovacie materiály. Stanovenie obsahu vlhkosti (ISO 3344: 1997).
STN EN ISO 1890: 2001 (64 4007) [neplatná], Vystužovacie nite. Stanovenie zákrutu (ISO 1890: 1997).
STN EN ISO 1889: 2001 [neplatná] (64 4006), Vystužovacie nite. Stanovenie dĺžkovej hmotnosti (ISO 1889: 1997).
STN EN ISO 585: 2001 (64 5490), Plasty. Nemäkčený acetát celulózy. Stanovenie obsahu vlhkosti (ISO 585: 1990).
STN ISO 261: 2000 (01 4008), Metrické závity ISO. Všeobecné ustanovenia.
STN EN ISO 15512: 2010 (64 0310), Plasty. Stanovenie obsahu vody (ISO 15512: 2008).
STN EN ISO 10548: 2004 (64 4005), Uhlíkové vlákna. Stanovenie obsahu apretúry (ISO 10458: 2002).
STN EN 12105: 2001 (91 7841), Pružné dlážkoviny. Stanovenie obsahu vlhkosti aglomerovaného korku.
STN EN ISO 665: 2002 (46 2325), Olejnaté semená. Stanovenie obsahu vlhkosti a prchavých látok (ISO 665: 2000).
STN EN ISO 8307: 2001 (64 5449), Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie odrazovej pružnosti (ISO 8307:1990).
STN EN ISO 4615: 2001 (64 0357), Plasty. Nenasýtené polyesterové a epoxidové živice. Stanovenie celkového obsahu chlóru (ISO 4615: 1979).
STN EN ISO 489: 2001 (64 0281), Plasty. Stanovenie indexu lomu (ISO 489: 1999).
STN EN ISO 14896: 2002 (64 0353), Plasty. Suroviny pre polyuretány. Stanovenie obsahu izokyanátu (ISO 14896: 2000).
STN EN ISO 8067: 2001, [neplatná] (64 5447) Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie štruktúrnej pevnosti (ISO 8067 :1989).
STN EN ISO 21627-1: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 1 Anorganický chlór (ISO 21627-1: 2009)
STN EN ISO 21627-2: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 2 Ľahko zmydelniteľný chlór (ISO 21627-2: 2009)
STN EN ISO 21627-3: 2010 (64 1320), Plasty. Epoxidové živice. Stanovenie obsahu chlóru Časť 3 Celkový chlór (ISO 21627-3: 2009)
STN EN ISO 1798: 2001 (64 5431), Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie medze pevnosti v ťahu a predĺženia pri pretrhnutí (ISO 1798: 1997).
STN EN ISO 18134-1: 2016 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 1 Celková vlhkosť. Referenčná metóda (ISO 18134-1: 2015)
STN EN ISO 18134-2: 2016 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 2 Celková vlhkosť. Zjednodušená metóda (ISO 18134-2: 2015)
STN EN ISO 18134-3: 2016 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 3 Vlhkosť v analytickej vzorke na všeobecný rozbor (ISO 18134-3: 2015)
Autor: Benická, Eva
STN EN ISO 5659-2: 2001 [neplatná] (92 0807) Plasty. Tvorba dymu Časť 2 Stanovenie optickej hustoty jednokomorovou skúškou
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 12138: 2001 (56 0270), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-jablčnej. Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12146: 2001 (56 0274), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie