Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /
Chov hrabavej hydiny. /
Kvalita hydinového mäsa. /
Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /
Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /
Šľachtenie ošípaných na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa. : Zborník zo 4. medzinárodnej konferencie konanej 17.8.1993.
Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /
Feather pecking in laying hens : social and developmental factors /
Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Chov hydiny : (vybrané kapitoly) /
Misa Mäsa /
Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /
Kvalita softwaru : teorie a praxe /
Mäsová úžitkovosť slovenského strakatého plemena /
Chov hydiny (časť Biológia hydiny). /
Choroby hydiny. : (Vybrané kapitoly). /
Lahôdky z mäsa /
Choroby hydiny /
Technologie masa /
Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /
Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /
Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /
Mäso a divina /
Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Mäso : kuchárska kniha /
Syrové maso : speciální kniha o krmení psů : ideální krmení pro zdraví /
Maso a masné výrobky /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.
Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství /
Mäso mnohých chutí /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku. : Zborník z odborného seminára, 28.-30.10.1997 Nitra, 19.-20.11.1997 Ekofarma Rakovo - Lehôtka. /
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /
Tovaroznalectvo /
Špecifiká kultúrneho a spoločenského vývoja východného Slovenska /
Vplyv podávania biologicky účinných látok na technologické a nutričné vlastnosti vybraných produktov živočíšneho pôvodu : (vedecká monografia) /