Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Chov hrabavej hydiny. /

Kvalita hydinového mäsa. /

Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /

Šľachtenie ošípaných na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa. : Zborník zo 4. medzinárodnej konferencie konanej 17.8.1993.

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Feather pecking in laying hens : social and developmental factors /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Chov hydiny : (vybrané kapitoly) /

Misa Mäsa /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Kvalita softwaru : teorie a praxe /

Mäsová úžitkovosť slovenského strakatého plemena /

Chov hydiny (časť Biológia hydiny). /

Choroby hydiny. : (Vybrané kapitoly). /

Lahôdky z mäsa /

Choroby hydiny /

Technologie masa /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Téma: hrabavá hydina

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Téma: mäso

  • Téma: akosť
  • Téma: pawing poultry
  • Téma: meat
  • Téma: quality

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /

Mäso a divina /

Technologie masa /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Misa Mäsa /

Mäso : kuchárska kniha /

Syrové maso : speciální kniha o krmení psů : ideální krmení pro zdraví /

Maso a masné výrobky /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství /

Mäso mnohých chutí /

Autor: Čuboň, Juraj

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku. : Zborník z odborného seminára, 28.-30.10.1997 Nitra, 19.-20.11.1997 Ekofarma Rakovo - Lehôtka. /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Tovaroznalectvo /

Špecifiká kultúrneho a spoločenského vývoja východného Slovenska /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Vplyv podávania biologicky účinných látok na technologické a nutričné vlastnosti vybraných produktov živočíšneho pôvodu : (vedecká monografia) /

Autor: Haščík, Peter

  • Autor: Hollý, Rastislav
  • Autor: Jurenková, Michaela
  • Autor: Hlebová, Miroslava

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky