STN ISO 718: 1995 (70 0536), Laboratórne sklo. Odolnosť proti náhlej zmene teploty a výdrž pri náhlej zmene teploty. Skúšobné metódy.
Regulátor teploty /sledovač teploty.
STN EN ISO 7459: 2004 (70 0559), Sklené obaly. Odolnosť proti náhlej zmene teploty a výdrž pri náhlej zmene teploty. Skúšobné metódy (ISO 7459: 2004).
Metrológia teploty /
Snímače teploty.
Měření teploty.
Regulátory teploty.
Regulace teploty
Měření teploty
Sledovač teploty.
Regulátor teploty.
Hluboké teploty.
Regulátor teploty /bezpečnostný obmedzovač teploty RAZ-ST.
Měření teploty : sborník referátů. 1. díl /
Vydrž, pusinka /
Martin, vydrž! /
Metrologie teploty ´86 /
STN EN 13289 + A1: 2013 (51 5020), Stroje na výrobu cestovín. Sušiarne a chladiče. Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
STN EN 13378 + A1: 2013 (51 5030), Stroje na výrobu cestovín. Lisy na cestoviny. Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
STN EN 13379 + A1: 2013 (51 5040), Stroje na výrobu cestovín. Rozdeľovacie, sťahovacie a rezacie stroje, návratný dopravník tyčiek, zásobník tyčiek. Bezpečnostný a hygienické požiadavky.
Bioinžinierstvo. II., (Bioreaktory) /
Bioinžinierstvo. I., (Prestup hybnosti, tepla a látky) /
STN EN 14957: 2006 (51 4099), Potravinárske stroje. Umývačky riadu s dopravníkom. Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
STN EN 1674 + A1: 2010 (51 2530), Stroje na rozvaľovanie cesta. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 13390 + A1: 2010 (51 2560), Potravinárske stroje. Stroje na výrobu koláčov a tort. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 1673 + A1: 2010 (51 2570), Potravinárske stroje. Rotačné stojanové pece. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 12854 + A1: 2010 (51 4020), Potravinárske stroje. Ramenové mixéry. Bezpečniostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 13886 + A1: 2010 (51 4035), Potravinárske stroje. Varné kotly s motorovým miešadlom a/alebo mixérom. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 12853 + A1: 2010 (51 4050), Potravinárske stroje. Ručné mixéry a šľahače. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 13954 + A1: 2010 (51 4090), Potravinárske stroje. Stroje na krájanie chleba. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text)
STN EN 14655 + A1: 2010 (51 4095), Potravinárske stroje. Stroje na krájanie bagiet. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text)
STN EN 12041 + A1: 2010 (51 2555), Potravinárske stroje. Formovacie stroje. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 12505 + A1: 2010 (51 4510), Potravinárske stroje. Odstredivky na spracovanie jedlých olejov a tukov. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text).
STN EN 13258: 2003 (72 5569), Materiály a predmety v styku s poživatinami. Odolnosť keramických predmetov proti popraskaniu. Skúšobné metódy.
STN EN 1217: 2002 (72 5565), Materiály a predmety prichádzajúce do styku s požívatinami . Nasiakavosť keramických výrobkov vodou. Skúšobné metódy.
STN EN 1184: 2002 (72 5567), Materiály a predmety prichádzajúce do styku s požívatinami . Priesvitnosť keramických predmetov. Skúšobné metódy.
STN P ENV 12875-1: 2003 (94 4305), Mechanická odolnosť riadu pre domácnosť v umývačkach riadu Časť 1: Referenčná skúšobná metóda