Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiológia /
Mikrobiológia v gastronómii /
Mikrobiológia životného prostredia /
Laboratórny manuál k predmetu mikrobiológia /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Baktérie : [veľký svet malých mikróbov] /
Riziká pri produkcii potravín /
Environmentálna mikrobiológia /
Mikrobiológia. 2. časť /
Mikrobiológia. 1. časť /
Ochorenia z potravín /
Bezpečnosť potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Mikrobiológia I. : pre chemické študijné odbory /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Mykotoxíny /
Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /
Health safety aspects of foodstuffs /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Chemie bez fobie /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /
Aplikovaná mikrobiológia požívatín /
STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.