STN EN 12654-1: 2001 (70 1651), Sklené textílie. Nite Časť 1 Označovanie
STN EN 12654-3: 2001 (70 1651), Sklené textílie. Nite Časť 3 Všeobecné požiadavky pre všeobecné aplikácie
STN EN ISO 2078: 2000 (70 1650), Sklené textílie. Nite. Označovanie (ISO 2078: 1993).
STN EN ISO 2078/A1: 2016 (70 1650), Sklené textílie. Nite. Označovanie. Zmena A1 (ISO 2078: 1993/Amd 1: 2015).
STN EN 1051-2: 2008 (70 1603), Sklo v stavebníctve. Sklené tvárnice a sklené dlaždice Časť 2 Hodnotenie zhody/Norma na výrobky
STN EN 12562: 2001 (80 2005) Textílie. Para-aramidové nite z nekonečných vláken. Skúšobné metódy.
STN EN ISO 9100-2 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 2., 33 stredné (ISO 9100-2: 2005)
STN ISO 8160: 1995 (80 0029) Textílie. Tvarované nite. Slovník /.
Televiziojavitas AT 651 AT 1651
Cantvs Catholici 1651 2
STN EN 1051-1: 2004 (70 1601), Sklo v stavebníctve. Sklené tvárnice a sklené dlaždice Časť 1 Definície a opis
STN EN 12590: 2001 (80 2152) Textílie. Priemyselné šijacie nite vyrobené úplne alebo čiastočne zo syntetických vláken.
Podávacie zariadenie nite /
STN EN ISO 9100-1 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 1., Všeobecne (ISO 9100-1: 200)
STN EN ISO 9100-5 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 5., 43 a 48 symetrické (ISO 9100-5: 2005)
STN EN ISO 9100-6 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 6., 53 a 58 symetrické (ISO 9100-6: 2005)
STN EN ISO 9100-7 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 7., 58 hlboké (ISO 9100-7: 2005)
STN EN ISO 9100-8 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 8., 63, 66 a 70 symetrické (ISO 9100-8: 2005)
STN EN ISO 9100-9 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 9., 63, 66 a 70 hlboké (ISO 9100-9: 2005
STN EN ISO 9100-10 (70 0568) Sklené obaly : ústia na vákuové uzávery. Časť 10., 77 symetrické (ISO 9100-10: 2005)
STN EN ISO 5659-2: 2001 [neplatná] (92 0807) Plasty. Tvorba dymu Časť 2 Stanovenie optickej hustoty jednokomorovou skúškou
STN EN 12742: 2001 (56 0237), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie.
STN EN 1137: 2001 (56 0265), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny citrónovej (citranu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1138: 2001 (56 0266), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny L-jablčnej (L-jablčnanu). Spektrofotometrické meranie NADH.
STN EN 1139: 2001 (56 0267), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-izocitónovej. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 1140: 2001 (56 0268), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva D-glukózy a D-fruktózy. Spektrofotometrické meranie NADPH.
STN EN 12138: 2001 (56 0270), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D-jablčnej. Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12146: 2001 (56 0274), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva sacharózy. Spektrofotometrická metóda s NADP.
STN EN 12148: 2001 (56 0275), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva hesperidínu a naringínu v citrusových sťavách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12630: 2001 (56 0276), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12631: 2001 (56 0277), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny D- a L-mliečnej (mliečnanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12632: 2001 (56 0278), Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie množstva kyseliny octovej (octanu). Spektrofotometrická metóda s NAD.
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 12396-1: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 1 Spektrofotometrická metóda
STN EN 12396-2: 2001 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu Časť 2 Metóda plynovej chromatografie