Zdravotná bezpečnosť potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Ochorenia z potravín /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Bezpečnosť potravín /
Senzorická analýza potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Chyby medu a falšovanie medu /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Legislatíva potravín a krmív /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /
Verejné zdravie a produkcia potravín /
Technológie potravín živočíšneho pôvodu /
Farmagedon : skutečná cena levného masa /
Hygiene in food processing /
Legislatíva a kontrola potravín /
Mikrobiológia v gastronómii /
Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /
Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Nové poznatky v chove pštrosov /
Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /
Ochrana zvierat a produkcia potravín /
Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /
Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /