Svet gastronómie : príručka, ktorú hľadáš /
Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Nevyhadzujem : vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje /
Šmak /
Medzinárodná kuchárka /
Trojlístok z receptárov Račieho klubu /
Lenivá kuchárka : jednoduché recepty pre každého /
Gizka radí: varte doma : obľúbené recepty známej svokry /
Mňam! /
Varíme podľa ročných období : [100 receptov na jedlá z čerstvých surovín] /
100+4 Jánošíkove dobroty : zdravo - chutne - lacno /
Úžasné dezerty /
Chutné polievky /
Vatikánska kuchárka : [500 rokov klasických receptov, exkluzívne fotografie a príbehy zo zákulisia Vatikánu : obľúbené jedlá pápežov Jána Pavla II., Benedikta XVI. a Františka] /
Na víne je kuchár! : šmakovné vínne recepisy ze Svatého Jura /
Afrodiziaká v slovenskej kuchyni : recepty pre zamilovaných /
Raňajková Biblia : [100+ obľúbených receptov, s ktorými je radosť začať deň] /
Jak nezemřít : kuchařka : [100+ receptů na prevenci a odvrácení nemoci] /
Mak na našom stole /
Kuriako v kastrůlku : česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie /
Moderní personalistika ve službách /
Dieta pro vyšší věk /
Gastro Gold 2009-2010 : špecializovaný katalóg potravinárstva a gastronómie.
Receptár : 150 receptov na každý deň.
Stravovacie tradície na horných Kysuciach. I., Tradičná ľudová strava. II., Meštianska strava a meštiansky životný štýl v Turzovke. III., Receptár našich starých materí - 19. a prvá polovica 20. storočia /
Vlivy ekonomické krize na změnu chování managementu hotelových a gastronomických zařízení /
Life & free time : voľný čas, gastronómia.
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu /
Guest : gastro, ubytovanie, eventy, služby, turizmus.
Food špeciál.
Taliansko a láska majú 3 spoločné veci : cestovanie /
Toto je Kórea /
Gastronómia a výživa /
Top hotelierstvo/hotelnictví : magazine for hospitality and hotel professionals. XV. ročník.
Sejdeme se na piazzetě : objevte neznámá místa Itálie /
Technológia prípravy stravy /
Top hotelierstvo/hotelnictví : magazine for hospitality and hotel professionals / XVI. ročník.
Gastronómia v kontexte vývoja vplyvov a trendov : vysokoškolská učebnica /
Recepty z chalúpky : varíme s láskou a chutne /
Vasárnap az asztalon : a Vasárnap recepteskönyve ; [az olvasók legjobb receptjei Héger Rudolffal /
MasterChef : denník víťaza /
Funkčné potraviny v kuchyni : informačná brožúra projektu /
Kulinárna kultúra regiónov Slovenska /
Česká a slovenská kuchárka : 75 klasických receptov /
Navarme si zdravie : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete /
Dopestuj a zjedz : [jednoduché pestovanie a výborné jedlá] /
Moja praktická kuchárka /
Babiččina kuchařka nad zlato /
Rýchle koláče a torty /
Originálne zdobené torty /
Košíčky a muffiny /
Pečieme drobné sladkosti /
Dezerty /
Vafle, palacinky a ďalšie pochúťky /
Poklady slovenskej kuchyne : Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie /
Nebíčko v papuľke : ani šéfkuchár nemá recept na všetko!. 2 /
Môjmu malému kuchárovi /
Recepty z chalúpky : raňajky a predjedlo, špeciality na grile, zabíjačkové dobroty, ovocné a zeleninové šaláty, domáce maškrty. II., Podmanivá vôňa ohňa a záhrady /
STN 75 7372, Kvalita vody. Stanovenie zásadovej (neutralizačnej) kapacity (ZNK).
STN 75 7373, Kvalita vody. Stanovenie rozpustných látok.
STN 75 7374, Kvalita vody. Výpočet foriem výskytu oxidu uhličitého.
STN 75 7375, Kvalita vody. Stanovenie teploty.
STN 75 7484, Kvalita vody. Stanovenie fluoridov. Spektrofotometrické stanovenie fluoridov so zirkóniumalizarínom.
STN 75 7485, Kvalita vody. Stanovenie kremičitanov. Spektrofotometrické stanovenie kremičitanov s molybdénanom amónnym.
STN 75 7376: 2007, Kvalita vody. Stanovenie chemickej spotreby kyslíka. Metóda pre málo znečistené vody.
STN 75 7482 [neplatná], Kvalita vody. Stanovenie chloridov. Odmerné merkurimetrické stanovenie.
Martin Zbojan. Tiene z raja : [Galéria Per Spectrum, Jarková 77, Prešov (1.5.-30.5.2009)] /
Spisovatelia Ransome a Saint-Exupéry. : Odporúčajúca bibliografia. /
STN 75 7483: 2007, Kvalita vody. Stanovenie celkových sulfidov po vytesnení do absorpčného roztoku.
STN 75 7566: 2007, Kvalita vody. Stanovenie celkových tukov a olejov.
Progresívne technológie : návody na cvičenia /