Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Mykocenóza pšenice /
Mykológia /
Identifikácia, výskyt a rozšírenie mikroskopických húb na pšenici ozimnej (Triticum aestivum L.) v agroekologických podmienkach Slovenska /
Phycomyces. /
Možnosti využitia schopností a vlastností vybraných druhov drevokazných húb : [vedecká štúdia] /
Jak likvidovat plísně. /
Plesňové ochorenia. : Zistenie a úspešná liečba plesňovej infekcie, prevencia pomocou stravy. /
Ďalšie poznatky o výskyte mikroskopických húb vo vodnom prostredí. /
Diagnosis and therapy of systemic fungal infections. /
Kouzlo fermentace s plísní Koji /
Mikrobiálna odolnosť tropických drevín /
Atlas húb. /
Atlas hub. /
Atlas húb /
Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Introduction to food mycology /
Mikrobiológia. 2. časť /
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiológia. 1. časť /
Chémia potravín /
Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /
Mikrobiológia v gastronómii /