Bezpečnosť potravín /
Ochorenia z potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Legislatíva potravín a krmív /
Epidemiológia a ochorenia z potravín /
Chémia potravín /
Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa. II /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Fyzikálne vlastnosti potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Potravinová alergia, intolerancia a hypersenzitivita : spôsobujú vám potraviny, ktoré jete, bolesti? : praktický sprievodca zdravím /
Všeobecná hygiena potravín /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /
Health safety aspects of foodstuffs /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Chemie bez fobie /
Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Selén ako biogénny prvok /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Food blog Slovakia /
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /
Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /
Základy gastronómie /
Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /
Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /