Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Ochorenia z potravín :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Ochorenia z potravín :

Bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Legislatíva potravín a krmív /

Epidemiológia a ochorenia z potravín /

Chémia potravín /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Chémia potravín /

Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /

Fyzikálne vlastnosti potravín /

Fyzikálne vlastnosti potravín /

Fyzikálne vlastnosti potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Potravinová alergia, intolerancia a hypersenzitivita : spôsobujú vám potraviny, ktoré jete, bolesti? : praktický sprievodca zdravím /

Všeobecná hygiena potravín /

Téma: bezpečnosť potravín

Bezpečnosť potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /

Health safety aspects of foodstuffs /

Bezpečnosť potravín /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Ochorenia z potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Riziká pri produkcii potravín /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Chemie bez fobie /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /

Téma: kvalita potravín

  • Téma: potraviny
  • Téma: potravinová intolerancia
  • Téma: choroby
  • Téma: food safety
  • Téma: food quality
  • Téma: foodstuffs
  • Téma: food intolerance
  • Téma: diseases

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Potraviny a výživa. II /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /

Selén ako biogénny prvok /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /

Potraviny a výživa. I /

Food blog Slovakia /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Autor: Zeleňáková, Lucia, 1976-

Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /

Potravinové alergie - teoretické východiská a manažment rizika /

Základy gastronómie /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /

Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /

Epidemiológia a ochorenia z potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky