Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Senzorická analýza potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Senzorická analýza potravín /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Sensory analysis of food /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Všeobecná hygiena potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Ochorenia z potravín /

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /

Chyby medu a falšovanie medu /

Chémia potravín /

Chémia potravín /

Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /

STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov

Bezpečnosť potravín /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /

Téma: senzorická analýza

Sensory analysis of food /

Senzorická analýza potravín /

Téma: analýza potravín

  • Téma: hygiena potravín
  • Téma: sensoric analysis
  • Téma: food analysis
  • Téma: food hygiene

Chémia potravín /

Chémia potravín /

Senzorická analýza potravín /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.

STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /

Autor: Vietoris, Vladimír

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Sensory analysis of food /

Metodika skúmania vplyvu automatizácie v obchode a službách s využitím inovatívnych nástrojov na získanie spätnej väzby /

Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /

Senzorická analýza potravín /

Autor: Martišová, Patrícia

  • Autor: Štefániková, Jana

Výroba tradičných jedál /

Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /

Senzorická analýza potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky