Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Senzorická analýza potravín /
Search for more channels:

Similar Items: Senzorická analýza potravín /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Sensory analysis of food /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Všeobecná hygiena potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Ochorenia z potravín /

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /

Chyby medu a falšovanie medu /

Chémia potravín /

Chémia potravín /

Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /

STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov

Bezpečnosť potravín /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /

Topic: senzorická analýza

Sensory analysis of food /

Senzorická analýza potravín /

Topic: analýza potravín

  • Topic: hygiena potravín
  • Topic: sensoric analysis
  • Topic: food analysis
  • Topic: food hygiene

Chémia potravín /

Chémia potravín /

Senzorická analýza potravín /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.

STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /

Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /

Author: Vietoris, Vladimír

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Sensory analysis of food /

Metodika skúmania vplyvu automatizácie v obchode a službách s využitím inovatívnych nástrojov na získanie spätnej väzby /

Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /

Senzorická analýza potravín /

Author: Martišová, Patrícia

  • Author: Štefániková, Jana

Výroba tradičných jedál /

Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /

Senzorická analýza potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs