Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Sensory analysis of food /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Všeobecná hygiena potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Ochorenia z potravín /
Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /
Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /
Chyby medu a falšovanie medu /
Chémia potravín /
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Bezpečnosť potravín /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Senzorická analýza potravín /
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)
Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Metodika skúmania vplyvu automatizácie v obchode a službách s využitím inovatívnych nástrojov na získanie spätnej väzby /
Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /
Výroba tradičných jedál /