Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
Reset Filters
Suggested Topics: WWW aplikácie
Reset Filters
Show filters (1)
Suggested Topics: WWW aplikácie
  • Channels
  • Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Search for more channels:

Similar Items: Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Ochorenia z potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Chyby medu a falšovanie medu /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Potraviny a výživa. I /

Senzorická analýza potravín /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Všeobecná hygiena potravín /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Topic: hydinové mäso

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Topic: silice

  • Topic: mikroorganizmy
  • Topic: liečivé rastliny
  • Topic: baktérie
  • Topic: kvalita potravín
  • Topic: balenie potravín
  • Topic: poultry meat
  • Topic: resins
  • Topic: microorganisms
  • Topic: medicinal plants
  • Topic: bacteria
  • Topic: food quality
  • Topic: food packaging

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Author: Kačániová, Miroslava, 1971-

Zdravý životný štýl - III : reč krvi, moču a tela /

Mikrobial biotechnology in horticulture /

Bakteriálne ochorenie rastlín /

Mikrobiológia potravín /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

30 rokov Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva : 1995 FZKI 2025 /

Mikrobiologické laboratórne metódy /

Microbiological laboratory methods /

Author: Haščík, Peter, 1968-

  • Author: Rovný, Patrik, 1976-
  • Author: Mellen, Martin
  • Author: Kunová, Simona

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs