Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Ochorenia z potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Bezpečnosť potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Chyby medu a falšovanie medu /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Potraviny a výživa. I /
Senzorická analýza potravín /
Potraviny a výživa. II /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Všeobecná hygiena potravín /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /
Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Zdravý životný štýl - III : reč krvi, moču a tela /
Mikrobial biotechnology in horticulture /
Bakteriálne ochorenie rastlín /
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiologické laboratórne metódy /
Microbiological laboratory methods /
30 rokov Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva : 1995 FZKI 2025 /