Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Ochorenia z potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Chyby medu a falšovanie medu /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Potraviny a výživa. I /

Senzorická analýza potravín /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Všeobecná hygiena potravín /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Téma: hydinové mäso

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Téma: silice

  • Téma: mikroorganizmy
  • Téma: liečivé rastliny
  • Téma: baktérie
  • Téma: kvalita potravín
  • Téma: balenie potravín
  • Téma: poultry meat
  • Téma: resins
  • Téma: microorganisms
  • Téma: medicinal plants
  • Téma: bacteria
  • Téma: food quality
  • Téma: food packaging

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Autor: Kačániová, Miroslava, 1971-

Zdravý životný štýl - III : reč krvi, moču a tela /

Mikrobial biotechnology in horticulture /

Bakteriálne ochorenie rastlín /

Mikrobiológia potravín /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Mikrobiologické laboratórne metódy /

Microbiological laboratory methods /

30 rokov Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva : 1995 FZKI 2025 /

Autor: Haščík, Peter, 1968-

  • Autor: Rovný, Patrik, 1976-
  • Autor: Mellen, Martin
  • Autor: Kunová, Simona

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky