Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Food science abstracts.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Food science abstracts.

Information science abstracts

Library science abstracts.

Dairy science abstracts.

Building Science Abstracts.

Science abstracts of China. Mathematical and physical science

Science abstracts of China. Chemistry and chemical technology

Science abstracts of China. Medicine

Science abstracts of China. Technical sciences

Science abstracts of China. Biological science.

Nuclear science abstracts.

Journal of food science : an official publication of the Institute of Food Technologists.

Science abstracts of China - earth sciences.

Nutrition and food science : present knowledge and utilization Vol. 1 Food and nutrition policies and programs

Nutrition and food science : present knowledge and utilization Vol. 2 Nutrition education and food science and technology

Nutrition and food science : present knowledge and utilization Vol. 3 Nutritional Biochemistry and Pathology

Principles of enzymology for the food sciences.

Magnetic resonance in food science. /

Czech journal of food sciences /

British abstracts of medical sciences.

Nuclear science abstracts of Czechoslovakia /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky