Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: 24
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: 24
  • Channels
  • Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa =
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa =

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Riziká pri produkcii potravín /

Ochorenia z potravín /

Chémia potravín /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Objavujeme svet! Jedlo /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Potravinové právo /

Potravinárska technika /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Aké ľahké kurča : 100 jednoduchých receptov na každodenné varenie /

Kurča /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Spoločenská zodpovednosť a inovačné aktivity pri znižovaní potravinových strát so zreteľom na šetrné zaobchádzanie so životným prostredím /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Téma: kuracie mäso

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Téma: skladovanie

  • Téma: kvalita potravín
  • Téma: potravinárska biochémia
  • Téma: oxidácia
  • Téma: chicken meat
  • Téma: storage
  • Téma: food quality
  • Téma: food biochemistry
  • Téma: oxidation

Požiadavky na projekt a prevádzkovanie skladu vyhoretého jadrového paliva /

Úroda bez chémie : ako pestovať, skladovať, upravovať ovocie a zeleninu prirodzenou cestou /

Sliz : [všetko, čo potrebuješ vedieť na prípravu perfektného slizu : viac než 30 úžasných receptov!] /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Logistika : časopis vydavatelství Economia.

Skladovanie a manipulácia s tovarom /

Zmeny v štruktúre smrekového dreva počas jeho dlhodobého skladovania /

Autor: Angelovičová, Mária, 1953-

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Nové poznatky v chove pštrosov /

Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /

Ochrana zvierat a produkcia potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /

Autor: Bobková, Alica, 1973-

  • Autor: Angelovič, Michal

Risk factors affecting animal and human health /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Chémia potravín /

20 rokov Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre = 20 years of the Faculty of Biotechnology and Food Sciences of the Slovak University of Agriculture in Nitra 2002-2022 /

Epidemiológia a alergie z potravín /

Epidemiológia a ochorenia z potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky