Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Riziká pri produkcii potravín /
Ochorenia z potravín /
Chémia potravín /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Objavujeme svet! Jedlo /
Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Potravinové právo /
Potravinárska technika /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Aké ľahké kurča : 100 jednoduchých receptov na každodenné varenie /
Kurča /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Spoločenská zodpovednosť a inovačné aktivity pri znižovaní potravinových strát so zreteľom na šetrné zaobchádzanie so životným prostredím /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Bezpečnosť potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /
Požiadavky na projekt a prevádzkovanie skladu vyhoretého jadrového paliva /
Úroda bez chémie : ako pestovať, skladovať, upravovať ovocie a zeleninu prirodzenou cestou /
Sliz : [všetko, čo potrebuješ vedieť na prípravu perfektného slizu : viac než 30 úžasných receptov!] /
Logistika : časopis vydavatelství Economia.
Skladovanie a manipulácia s tovarom /
Zmeny v štruktúre smrekového dreva počas jeho dlhodobého skladovania /
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Nové poznatky v chove pštrosov /
Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /
Ochrana zvierat a produkcia potravín /
Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /
Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /
Risk factors affecting animal and human health /
20 rokov Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre = 20 years of the Faculty of Biotechnology and Food Sciences of the Slovak University of Agriculture in Nitra 2002-2022 /
Epidemiológia a alergie z potravín /
Epidemiológia a ochorenia z potravín /