Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa =
Search for more channels:

Similar Items: Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa =

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Riziká pri produkcii potravín /

Ochorenia z potravín /

Chémia potravín /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Objavujeme svet! Jedlo /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Potravinové právo /

Potravinárska technika /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Aké ľahké kurča : 100 jednoduchých receptov na každodenné varenie /

Kurča /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Spoločenská zodpovednosť a inovačné aktivity pri znižovaní potravinových strát so zreteľom na šetrné zaobchádzanie so životným prostredím /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Topic: kuracie mäso

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Topic: skladovanie

  • Topic: kvalita potravín
  • Topic: potravinárska biochémia
  • Topic: oxidácia
  • Topic: chicken meat
  • Topic: storage
  • Topic: food quality
  • Topic: food biochemistry
  • Topic: oxidation

Požiadavky na projekt a prevádzkovanie skladu vyhoretého jadrového paliva /

Úroda bez chémie : ako pestovať, skladovať, upravovať ovocie a zeleninu prirodzenou cestou /

Sliz : [všetko, čo potrebuješ vedieť na prípravu perfektného slizu : viac než 30 úžasných receptov!] /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Logistika : časopis vydavatelství Economia.

Skladovanie a manipulácia s tovarom /

Zmeny v štruktúre smrekového dreva počas jeho dlhodobého skladovania /

Author: Angelovičová, Mária, 1953-

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Nové poznatky v chove pštrosov /

Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /

Ochrana zvierat a produkcia potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /

Author: Bobková, Alica, 1973-

  • Author: Angelovič, Michal

Risk factors affecting animal and human health /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Chémia potravín /

20 rokov Fakulty biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre = 20 years of the Faculty of Biotechnology and Food Sciences of the Slovak University of Agriculture in Nitra 2002-2022 /

Epidemiológia a alergie z potravín /

Epidemiológia a ochorenia z potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs