Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Search for more channels:

Similar Items: Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Všeobecná hygiena potravín /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /

Superpotraviny : sousto za soustem ke zdraví /

Riziká pri produkcii potravín /

Chémia potravín /

Ochorenia z potravín /

Topic: výroba potravín

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Farmagedon : skutečná cena levného masa /

Hygiene in food processing /

Riziká pri produkcii potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Mikrobiológia v gastronómii /

Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /

Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Topic: potraviny živočíšneho pôvodu

  • Topic: food production
  • Topic: food of animal origin

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Všeobecná hygiena potravín /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Author: Bobko, Marek

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Author: Haščík, Peter, 1968-

  • Author: Čanigová, Margita, 1957-
  • Author: Kročko, Miroslav, 1981-
  • Author: Bobková, Alica, 1973-
  • Author: Ducková, Viera, 1976-
  • Author: Belej, Ľubomír

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs