Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Všeobecná hygiena potravín /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /

Superpotraviny : sousto za soustem ke zdraví /

Riziká pri produkcii potravín /

Chémia potravín /

Ochorenia z potravín /

Téma: výroba potravín

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Farmagedon : skutečná cena levného masa /

Hygiene in food processing /

Riziká pri produkcii potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Mikrobiológia v gastronómii /

Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /

Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Téma: potraviny živočíšneho pôvodu

  • Téma: food production
  • Téma: food of animal origin

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Všeobecná hygiena potravín /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Autor: Bobko, Marek

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Autor: Haščík, Peter, 1968-

  • Autor: Čanigová, Margita, 1957-
  • Autor: Kročko, Miroslav, 1981-
  • Autor: Bobková, Alica, 1973-
  • Autor: Ducková, Viera, 1976-
  • Autor: Belej, Ľubomír

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky