Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /
Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Náuka o potravinách /
Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 : pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Úprava potravín a stravovanie /
Chemie potravin /
Základy strojárskych technológií /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia spracovania cereálií /
Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /
Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /
Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Sensory analysis of food /
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /