Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Ochorenia z potravín /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Senzorická analýza potravín /
Cvičenia z hygieny potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Princípy hygieny potravín.
Hygiena potravín /
Bezpečnosť potravín /
Chyby medu a falšovanie medu /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Vzorkovanie potravín /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Selén ako biogénny prvok /
Výživou ke zdraví /
Health safety aspects of foodstuffs /
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Súbor aproximačných nariadení vlády pre oblasť živočíšnych produktov. Doplnok č. 1
Potravinový kódex: Hlbokozmrazené potraviny a zmrazené potraviny. Potraviny ošetrené ionizujúcim žiarením. Zásady správnej hygienickej praxe
Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? /
Laboratórna technika. I /
Chemie bez fobie /
Hygiena v zariadeniach školského stravovania : podmienky prevádzky - prevencia - nevyhnutná dokumentácia /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Verejné veterinárske lekárstvo : (vybrané kapitoly) /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Legislatíva a kontrola potravín /
Odporúčania pre stravovanie a výživu u dospelých /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /