Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /
Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /
Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Toxikológia výbušnín /
Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /
Vplyv konzumácie mliečnych produktov s obsahom jódu na ukazovatele funkcie štítnej žľazy a vybrané zdravotné parametre /
Život bez mlieka / : dokonalý sprievodca pre mliečne alergie, laktózovú intoleranciu a stravu bez kazeínu /
Toxikológia v životnom prostredí /
STN EN ISO 11816-1: 2002 (57 0091), Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie aktivity alkalickej fosfatázy fluorimetrickou metódou Časť 1 Mlieko a nápoje na báze mlieka (ISO 11816-1:1997)
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Všeobecná hygiena potravín /
Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /
Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Technológie potravín živočíšneho pôvodu /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Potentially toxic elements in relation to sexual steroid hormones /
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Fyziologické a morfologické aspekty získavania mlieka bahníc /
Kompendium súdnolekárskej toxikológie /
Priemyselná toxikológia v praxi /
Degradácia vybraných polutantov životného prostredia Fentonovou reakciou a meranie zmeny toxicity : autoreferát dizertačnej práce /
Modelovanie následkov únikov nebezpečných látok /
Biological degradation and bioremediation of toxic chemicals /
Otravné jedy /
Jedová stopa /
Doba jedová. 2 /
Co pijeme a jíme? /
Rizikové vlastnosti látok /
Základy ekotoxikológie /
Závažné priemyselné havárie /
Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Assessment of toxicological aspects of milk production in areas with different environmental burden /
Biológia živočíšnej produkcie /