Mikrobiológia /
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiológia v gastronómii /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Mikrobiológia životného prostredia /
Laboratórny manuál k predmetu mikrobiológia /
Environmentálna mikrobiológia /
Baktérie : [veľký svet malých mikróbov] /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Náuka o potravinách /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Mikrobiológia. 2. časť /
Mikrobiológia. 1. časť /
Fyzikálne vlastnosti potravín /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Mykotoxíny /
Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Bezpečnosť potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /
Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
CBA : výhodná ponuka.
Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /
Potraviny a výživa. II /
Super potraviny /
Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /
100 receptov na posilnenie imunity /
Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /
100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /
Nutrigenomika /
Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /
Viem to ! Varíme a lúštime.
Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /
Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /
Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /
Živiny človeka /
Mykocenóza pšenice /
Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Mykológia /
Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /
Introduction to food mycology /
Chémia potravín /
Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /
Zdravý životný štýl - III : reč krvi, moču a tela /
Mikrobial biotechnology in horticulture /
Bakteriálne ochorenie rastlín /
Vplyv klinčekovej rastlinnej silice na predĺženie trvanlivosti sous-vide jelenieho mäsa po inokulácii baktériou Salmonella enterica /
Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Mikrobiologické laboratórne metódy /
Microbiological laboratory methods /
30 rokov Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva : 1995 FZKI 2025 /