Jačmeň : pestovanie /
Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /
Radost z bezlepkové stravy : zdravé vaření bez lepku a bez mléka /
Rastlinná výroba I. /
Stanovenie odolnosti jačmeňa voči hubovým chorobám : metodika pre prax /
Metodika testovania odolnosti obilnín na múčnatku trávovú v poľných a v laboratórnych podmienkach : metodika pre prax /
Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /
Zmeny telesnej kompozície vplyvom konzumácie celozrnných pekárskych výrobkov /
STN 46 1100-5: 2025, Potravinárske obilniny Časť 5 Zrno sladovníckeho jačmeňa
Revoluce jednoho stébla slámy /
STN 46 1100-10: 2024, Potravinárske obilniny Časť 10 Zrno pšenice špaldovej (Triticum aestivum L. subsp. spelta (L.) Thell.)
Identifikácia, výskyt a rozšírenie mikroskopických húb na pšenici ozimnej (Triticum aestivum L.) v agroekologických podmienkach Slovenska /
Nutri-score ako nástroj Front-of-Pack Labelling (FOPL) vo vzťahu k výživovému a spotrebiteľskému správaniu /
Celiakia - pacient, bezlepková diéta, strava a návyky /
Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /
Celiakia : - od symtómov k diagnóze a terapii /
Katalog pekárenských výrobků /
Efektivita využitia Nutri -Score ako nástroja Front-of-Pack Labelling (FOPL) pri výbere zdravších variantov potravín /
Zdravotní stav z tváře : jak poznat a napravit nedostatek vitaminů, minerálů a zlepšit látkovou výměnu /
Vplyv výživy na zdravie /
Dietologie pro lékaře, farmaceuty, zdravotní sestry a nutriční terapeuty /
Nutričná epidemiológia /
Náuka o výžive : fyziologická a liečebná výživa : [učebnica pre fakulty ošetrovateľstva] /
Cereálie ako súčasť správnej výživy.
Ako sa starať o vyvážený metabolizmus /
Sladká droga : co hrozí při nadměrné konzumaci cukru /
Moderné paleo : zdravý, štíhly a plný energie - raz a navždy vďaka strave /
Život bez jídla : [podrobný popis života bez jídla. vzpomínky na minulé životy, mediální skandály] /
Pránická výživa : [ pokyny k jednadvacetidennímu procesu pro přechod na právnickou výživu] /
Výživa sportovců a sportovní výkon /
Život bez lepku - kuchařka pro pevné zdraví : jak si pochutnat a zároveň posílit svůj imunitní systém a neutralizovat zánět /
Vrásky : jak se jich zbavit /
Nutkavé chute : čo znamenajú naše nutkavé chute a ako ich prekonať /
Zdraví v ohrožení : hořká pravda o sladkém cukru /
Zdravie a výživa ľudí /
Nutrigenomika /
Voda, úprava a použitie vo výžive ľudí /
Doporučené postupy : nutriční péče u pacientů v onkologické paliativní péči : stanovisko pracovní skupiny pro výživu České společnosti paliativní medicíny ČLS JEP /
Ženy, jedlo a boh : nečakaná cesta takmer ku všetkému /
Metodologie předklinického a klinického výzkumu v metabolismu, výživě, imunologii a farmakologii /
Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /
Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /
Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /
Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /
Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /
Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /
Zrno v hlavnej úlohe /
Virtuóz pšeničného poľa /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /
Technológia spracovania cereálií /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /
Dietetika a dietológia /
Výživa a metabolické poruchy človeka /
Nutričné poradentsvo /
Vplyv konzumácie mliečnych produktov s obsahom jódu na ukazovatele funkcie štítnej žľazy a vybrané zdravotné parametre /
Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav /
Vidiecka univerzita tretieho veku : pracovný zošit I./6. I. modul, Kvalita života seniorov. Choroby a prevencia /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /